Cum ne găsești
Cum ne găsești

Contact

Contact

Orașul Suceava se află în partea de nord-est a țării, în Bucovina.

Hotelul Continental Suceava se află pe strada Mihai Viteazul, chiar în centrul orașului, aproape de cele mai importante obiective turistice, comerciale și economice. Orașul dispune de următoarele căi de acces: rutiere – E85, Suceava – București, Suceava – Siret; E576 Suceava – Vatra Dornei; DN29 Suceava – Botoșani; DN29A Suceava – Dorohoi; feroviare și aeriene (aeroportul Salcea).

Pentru oaspeții care vin dinspre drumul național E 85 cu mașina (intrarea dinspre Fălticeni/ ruta București), de la intrarea în oraș se merge spre Bulevardul 1 Decembrie 1918, apoi se urmează strada Ștefan cel Mare, după care se face la stânga la Mc Donald’s, apoi la al doilea sens giratoriu se face din nou la stânga, iar intrarea în parcarea hotelului este pe partea dreaptă.

Pentru oaspeții care vin dinspre Rădăuți, de la intrarea în oraș se merge către Selgros, apoi se urmează strada Traian Vuia până la intersecția cu Calea Unirii, la care se face dreapta și se urmează drumul până la intersecția din față de la Mc Donald’s, unde se face dreapta, apoi la al doilea sens giratoriu, se face la stânga, iar intrarea în parcarea hotelului este pe partea dreaptă.

Pentru oaspeții care vin dinspre Gura Humorului, de la intrarea din oraș urmeaza Bd. Acad. Vasile Grecu, până la intersecția cu Bd. 1 Decembrie 1918 și se urmează bulevardul principal până la intersecția cu Mc Donald’s, unde se face stânga, apoi la al doilea sens giratoriu, se face din nou la stânga, iar intrarea în parcarea hotelului este pe partea dreaptă.

Aeroportul se află la 12 km de hotel, în localitatea Salcea. Pentru a ajunge de la aeroport la hotel se merge pe drumul național DN 29A, până la intrarea în localitatea Suceava. De la intrarea din Suceava se urmează bulevardul principal până în centru, în intersecția din fața de la Mc Donald’s, unde se face dreapta, apoi la al doilea sens giratoriu, se face la stânga, iar intrarea în parcarea hotelului este pe partea dreaptă.

Avem plăcerea să vă anunțăm că rezervările făcute direct pe website-ul nostru au o reducere de 10% față de orice alt site de rezervări.

Continental Suceava

+40 372 304 904

suceava@continentalhotels.ro

Str. Mihai Viteazul nr. 4, cod 720057, Suceava, Romania

Continental Hotels: Sediu Central

+40 372 121 721

info@continentalhotels.ro

Calea Griviţei 143, 010708, Sector 1, Bucureşti

Loredana Proțiencu
General Manager

Nicolaie Cazacu

Nicolaie Cazacu
Sales Account Manager

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

©2018 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media