Poziție privilegiată în Suceava
Poziție privilegiată în Suceava

Despre Noi

Despre Noi

Hotel Continental Suceava este un hotel de 3 stele, poziționat în centrul orașului și renovat în 2016, aflându-se în imediata apropiere a principalelor atracții turistice și de business din oraș.

În jurul hotelului nostru se află cele mai importante puncte adiministrative: bănci, centre culturale, muzee, puncte de interes comercial și sedii ale principalelor companii din oraș, la o distanță de câteva minute de mers pe jos.

Hotelul se afla la o distanță de 3.3 km de cel mai mare centru de cumpărături din oraș (Iulius Mall Suceava) și la o distanță de 12 km de Aeroportul Internațional „Ștefan cel mare“, situat în orașul Salcea.

Pentru doritorii de vacanțe relaxante cu prietenii sau cu familia, dar și pentru oamenii de afaceri aflați în tranzit în Suceava, hotelul Continental reprezintă alegerea perfectă datorită locației, poziționării și ofertelor sale.

În 1970 clădirea hotelului a primit premiul Uniunii Arhitecților din România, priceperea renumitului arhitect evreu Leon Șrulovici este amintită în literatura de specialitate și astăzi. Hotelul Continental este denumit în proiect ‘’hotelul dintre brazii seculari’’, pornind de la vechimea brazilor din fața clădirii. În același timp, hotelul Continental Suceava este singurul hotel din România amplasat la o distanță atât de mică (100 m) de o biserică.

Clădirea a fost inaugurată în anul 1970 și a funcționat în cadrul Oficiului Județean de Turism (OJT), sub denumirea de „Hotel Arcașul” până în anul 1999, an care marchează intrarea Hotelului Arcașul în lanțul hotelier Continental Hotels și privatizarea acestuia.

Clasic și cu o poziție privilegiată, hotelul deținea în anii `90 una dintre cârciumile emblematice ale orașului, iar discoteca, restaurantul și braseria hotelului sunt și astăzi aduse în discuție de cei mai vechi și fideli oaspeți ai hotelului. Amplasat chiar în buricul urbei (foarte aproape de agenţiile ONT Carpați, TAROM şi CFR), fostul hotel Arcașul era recomandat şi rezervat celor mai importanți turiști care veneau în Suceava, iar în restaurantul și pe terasa hotelului, clienții petreceau încă de dimineața până seara târziu, cu muzică și mâncare bună din belșug.

De la inaugurare și până în prezent, clădirea de factură clasicistă a trecut prin multe modificări, iar ultima dintre acestea implică procesul de renovare început în anul 2015 și finalizat la sfârșitul lunii aprilie a anului 2016. Hotelul își așteaptă clienții cu o față nouă și modernă, cu un aer proaspăt și cu cea mai bună ofertă de cazare și de săli de conferință din oraș.

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media