Copilul tău merită ce-i mai bun
Copilul tău merită ce-i mai bun

Restaurant Botez

Restaurant Botez în Suceava

Hotel Continental Suceava susține bucuria parinților, prin organizarea unei petreceri de botez memorabile. Vă punem la dispoziție un restaurant botez în Suceava elegant și recent modernizat, cu o capacitate maximă de 80 de persoane și o suprafață 130 mp.

Salonul este situat la parterul hotelului, fiind dotat cu aer condiționat, iar intrarea în salon se face direct din parcare, pe covorul roșu. Salonul este luminos și oferă ieșire atât spre terasa exterioară, cât și spre terasa interioară a hotelului. Amenajate pentru un număr maxim de 40 de locuri, terasele sunt perfecte pentru ca invitații dumneavoastră să ia o gură de aer proapăt și să socializeze în liniște.

Putem să vă recomandăm: DJ și sonorizare, iluminatul sălii, aranjamente în funcție de sexul copilului, candy bar sau fântână de ciocolată, ursitoare sau personaje din desene animate, pentru a organiza un eveniment așa cum ați visat.

Alegeți să organizați petrecerea copilului dumneavoastră în restaurantul nostru, iar noi îți oferim:

  • Salon gratuit
  • Cameră deluxe gratuită cu mic dejun inclus
  • Tarife preferențiale pentru cazarea oaspeților dumneavoastră
  • Meniu personalizat
  • Degustarea meniului ales
  • Reducere de 50% pentru meniul copiilor
  • Parcare gratuită
restaurant botez suceava

Eleganță

Avem restaurantul perfect pentru organizarea unui eveniment special. Peste ani vor ramane amintirile și pentru că știm că acestea sunt importante, mai ales pentru bebelușul dumneavoastră, punem la dispoziție un salon conceput cu bun gust. Pentru aranjamentele din salon, colaborăm cu cei mai buni profesioniști, care vor face ca atmosfera să fie plină de bucurie și culoare, cu personaje desprinse din basm.

restaurant botez suceava

Organizare

Pentru organizarea unui eveniment memorabil pentru întreaga familie, noi preluăm toate grijile și emoțiile parinților. Vă punem la dispoziție salonul, meniuri speciale, servicii ireproșabile și o echipă de specialiști care vă vor consilia în cel mai mic detaliu. Dumneavoastră aduceți bucuria ocaziei, iar noi organizăm petrecerea!

restaurant botez suceava

Bunătăți

Fie că alegeți un meniu cu servire la farfurie sau tip bufet suedez, vă punem la dispoziție bucate pentru gusturi alese, în care se vor regăsi atât preparate din bucătăria internațională, cât și din bucătăria tradițională. Bucătarul nostru are o experiență impresionantă de 40 de ani, garantând un meniu delicios.

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

AM SUSPENDAT TEMPORAR ACTIVITATEA ÎN URMĂTOARELE HOTELURI:

Grand Hotel Continental, Continental Forum Tîrgu Mureș, Continental Suceava


Informații privind flexibilitatea rezervărilor dumneavoastră și siguranța călătoriilor

Toate rezervările cu data de sosire înainte de 31 mai pot fi modificate sau anulate fără penalizare

Toate rezervările cu data de sosire după 1 iunie pot fi modificate pentru o altă perioadă până la sfârșitul anului 2021, în limita disponibilității.


Serviciile de alimentație precum și alte servicii suplimentare din hoteluri sunt temporar restricționate.


Măsuri de pregătire și prevenire privind sănătatea și siguranța oaspeților și echipei noastre.