Meniu adaptat clienților
Meniu adaptat clienților

Coffee Break & Lunch

Coffee Break & Lunch

Oferim servicii complete pentru evenimentele pe care le organizăm şi ţinem cont de importanţa pauzelor din timpul întânirilor. Pauzele de cafea şi de prânz permit participanţilor să se cunoască şi să socializeze şi constituie un moment de relaxare atât de necesar între sesiunile de lucru.

De asemenea, acestea ajută la buna organizare a evenimentului asigurând un tonus bun participanţilor. Pentru organizarea pauzelor de cafea şi de prânz, punem la dispoziţie restaurantul, iar decorul modern şi elegant întregeşte perfect cadrul formal al evenimentelor corporate.

evenimente corporate continental suceava

Personalizare

Suntem flexibili atât în ceea ce privește ideile dumneavoastră despre meniul pentru pauza de cafea și prânz, cât și în ceea ce privește negocierea bugetulului alocat evenimentului. Personalizăm meniurile oferite invitaților dumneavoastră și oferim varianta optimă, ținând cont de toate detaliile, începând de la necesitățile participanților și până la cerințele companiei. Luăm în calcul și persoanele cu restricții alimentare, persoanele cu meniu vegetarian sau de post și le asigurăm un meniu diferit.

Diferit

Pentru organizarea unui eveniment aparte, în zilele călduroase de vară, pauzele de cafea și gustările de tip finger food, pot fi asigurate pe terasa interioară a hotelului. Cu o capacitate de 20 persoane și posibilitatea de suplimentare până la 30 persoane, terasa oferă intimitate și o ambianță caldă, ideale pentru orice întâlnire de afaceri, training sau conferință. Momentele de relaxare în aer liber vor fi apreciate de către participanții la eveniment și îi vor pregăti pentru sesiunile de lucru care urmează.

evenimente corporate continental suceava

Divers

Meniurile pentru pauzele de cafea sunt concepute pentru toate momentele zilei și oferim variante de „Welcome Coffee Break“, „Morning Coffee Break“ sau „Afternoon Coffee Break“. Pauzele de cafea se organizează doar sub forma unui bufet suedez, iar acestea se caracterizează prin diversitate, calitate și gust.

Meniul pentru prânz conține o serie de preparate atât din bucătăria tradițională românească, cât și din cea internațională, calde sau de tip finger food, iar masa poate fi servită sub formă de bufet suedez sau meniu fix.

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

AM SUSPENDAT TEMPORAR ACTIVITATEA ÎN URMĂTOARELE HOTELURI:

Grand Hotel Continental, Continental Forum Tîrgu Mureș, Continental Suceava


Informații privind flexibilitatea rezervărilor dumneavoastră și siguranța călătoriilor

Toate rezervările cu data de sosire înainte de 31 mai pot fi modificate sau anulate fără penalizare

Toate rezervările cu data de sosire după 1 iunie pot fi modificate pentru o altă perioadă până la sfârșitul anului 2021, în limita disponibilității.


Serviciile de alimentație precum și alte servicii suplimentare din hoteluri sunt temporar restricționate.


Măsuri de pregătire și prevenire privind sănătatea și siguranța oaspeților și echipei noastre.