Oferim seriozitate și eficiență
Oferim seriozitate și eficiență

Evenimente Corporate

Evenimente corporate

Ţinem la imaginea companiei dumneavoastră şi venim cu soluţii complete pentru organizarea evenimentelor corporate. Echipa noastră de profesionişti se va asigura de buna desfăşurare a evenimentului dumneavoastră şi va oferi consultanţă înainte şi pe durata întregului eveniment.

Pentru întâlniri de afaceri, şedinţe, interviuri, conferinţe de presă, cursuri de pregătire profesională, training-uri, seminarii, lansări sau prezentări de produse, conferinţe şi simpozioane, punem la dispoziţia clienţilor noştri două săli de conferinţă cu capacitate de la 10 la 120 persoane. O sală de conferință are lumina naturală, având capacitatea maximă de 50 persoane, iar sala de conferinţă pentru 120 persoane are lumină artificială.

În funcţie de tipul de eveniment organizat, sălile de conferinţă pot fi configurate în diverse aranjamente, iar numărul maxim de persoane din fiecare sală de conferinţă depinde de aranjamentul ales.

Sălile au toate dotările necesare desfășurării unor evenimente de succes, facilitățile acestora fiind moderne, în pas cu cerințele pieței.

Suplimentar, putem asigura pauzele de cafea sau prânzul. În funcţie de specificul evenimentului – durată, numărul de persoane sau bugetul alocat – venim cu oferte personalizate pentru pauzele de cafea și prânz, adaptate tuturor cerinţelor.

Oferte

Oferte

Oferte

©2018 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?