Ceremonii pline de emoție
Ceremonii pline de emoție

Evenimente Private

Evenimente Private

Evenimentele private din viața noastră sunt momente unice și au nevoie de cea mai spectaculoasă petrecere, de un cadru deosebit și de o echipă dedicată. Pentru amintiri unice și experiențe memorabile, punem la dispoziție o gamă largă de servicii și o echipă cu experiență în organizarea oricărui tip de eveniment privat începând cu mici reuniuni, aniversări și până la cele mai importante evenimente precum nunțile, botezurile și aniversările.

Oferim cunoștințele și experiența noastră pentru ca evenimentul pe care îl organizați la noi să fie unul cu adevărat unic: vă vom asista în alegerea meniului, vă vom asigura consultanță pentru orice solicitare astfel încât reușita evenimentului dumneavoastră să fie garantată.

Vă punem la dispoziție un salon evenimente Suceava și un personal calificat care vă va sta la dispoziție pentru organizarea Salonul nostru cu capacitate de 80 persoane este ideal pentru organizarea evenimentelor private datorită designului modern și elegant, diversității meniurilor, calității preparatelor servite, atenției la detalii și a servirii ireproșabile. Salonul are lumină naturală, aer condiționat, iar în imediata apropiere a salonului sunt două terase amenajate pentru 40 persoane, ideale pentru momente de relaxare în aer liber.

Pentru evenimentele private, meniurile pot fi bufet sau cu servire la farfurie, iar specialiștii noștri vă vor ajuta să alegeți preparatele ideale în funcție de specificul fiecărui eveniment organizat și de preferințele invitaților dumneavoastră.

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media