Promptitudinea ne caracterizează
Promptitudinea ne caracterizează

Meetings

Meetings

Cele patru săli de conferinţă ale noastre, cu capacitate de la 20 la 120 persoane, ne recomandă în organizarea tuturor tipurilor de evenimente începând de la reuniuni restrânse, training-uri, seminarii, prezentări de produse până la conferinţe şi simpozioane la care participă un număr mare de persoane.

Sălile de conferinţă sunt dotate cu ecran de proiecţie, flipchart, internet wireless gratuit, iar la cerere se pot asigura contracost: echipament audio-video, laptop, echipament de sonorizare (microfoane fixe şi mobile) şi echipament de traducere simultană.

În funcție de tipul evenimentului, durata desfășurării, dar și a numărului de invitați, putem realiza pachete personalizate de servicii: prânz/cină cu servire sitting sau bufet, catering și/sau pauze de cafea.

Planificare

Cu o experienţă vastă în domeniul evenimentelor corporate, planificăm fiecare lucru în detaliu şi ţinem cont de toate particularităţile evenimentului pentru a oferi servicii ireproşabile, conform aşteptărilor clienţilor noştri. Pe toată durata evenimentului oferim asistenţă și ne asigurăm de desfăşurarea acestuia în cele mai bune condiţii.

evenimente corporate continental suceava

Practic

Pentru evenimentele dedicate unui număr mare de persoane, punem la dispoziție cea mai mare sală de conferință din centrul Sucevei, cu capacitate de până la 120 persoane în aranjament Theatre. Suntem aproape de toate mijloacele de transport public în comun, iar pentru unele din ele stația este poziționată fie în fața hotelului, fie la distanță de câteva minute de mers pe jos.

Eficiență

Punem la dispoziția clienților noștri cel mai mare număr de săli de conferință din centrul orașului, iar pentru clienții care au nevoie de mai multe spații pentru reuniuni, cursuri, ședinte, ateliere de lucru sau prezentări în aceeași zi, asigurăm o sala de conferință care se pretează evenimentelor mici sau medii, dar și o sală de conferință pentru evenimente medii sau mari. Ambele săli de conferință sunt modulare și se pot amenaja în funcție de specificul evenimentului, cu următoarele tipuri de aranjament: Theatre, U-shape, Classroom, Boardroom.

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

AM SUSPENDAT TEMPORAR ACTIVITATEA ÎN URMĂTOARELE HOTELURI:

Grand Hotel Continental, Continental Forum Tîrgu Mureș, Continental Suceava


Informații privind flexibilitatea rezervărilor dumneavoastră și siguranța călătoriilor

Toate rezervările cu data de sosire înainte de 31 mai pot fi modificate sau anulate fără penalizare

Toate rezervările cu data de sosire după 1 iunie pot fi modificate pentru o altă perioadă până la sfârșitul anului 2021, în limita disponibilității.


Serviciile de alimentație precum și alte servicii suplimentare din hoteluri sunt temporar restricționate.


Măsuri de pregătire și prevenire privind sănătatea și siguranța oaspeților și echipei noastre.