Amintiri de neuitat
Amintiri de neuitat

Restaurant Nunți

Restaurant de Nunți în Suceava

Restaurant Nunți Suceava.

Aranjat într-un cadru festiv și elegant, cu o ofertă de preparate atent selecționate și o paletă diversificată de băuturi fine, restaurantul Continental cu o capacitate de maximum 80 persoane creează o atmosferă romantică, demnă de un eveniment care marchează unirea a două destine. Salonul este situat la parterul hotelului, este dotat cu aer condiționat, iar intrarea în salon se face direct din parcare, pe covorul roșu.

Pentru că știm că timpul dumneavoastră este prețios, echipa noastră de specialiști este alături de dumneavoastră în crearea evenimentului perfect, astfel încât ziua cea mare să fie fără griji.

Putem să vă recomandăm pentru nuntă: DJ și sonorizare, iluminatul sălii, aranjamente sală sau fântână de ciocolată. Dacă alegeți Continental Suceava, veți avea nunta de poveste pe care ați visat-o! Aici veți găsi unul dintre cele mai selecte restaurante nunti din Suceava.

Spune „DA“ la Continental Suceava, iar noi iți oferim:

  • Salon gratuit
  • Cameră deluxe pentru miri gratuită cu mic dejun inclus
  • Tarife preferențiale pentru cazarea oaspeților dumneavoastră
  • Meniu personalizat servit invitaților, în cea mai frumoasă seară a dvs.
  • Degustarea meniului ales
  • Reducere de 50% pentru meniul copiilor
  • Parcare gratuită
restaurant nunti suceava

Ambient

Prin design-ul modern realizat în nuanțe elegante de alb, gri, negru și argintiu, restaurantul nostru intim și cochet este special gândit pentru a satisface gusturi sofisticate. Confortabil și luminos, restaurantul oferă ieșire atât spre terasa exterioară, cât și spre terasa interioară a hotelului. Amenajate pentru un număr maxim de 40 de locuri, terasele sunt perfecte pentru relaxarea invitaților în aer liber.

restaurant nunti suceava

Echipa

Echipa noastră înțelege perfect că evenimentul dumneavoastră reprezintă o experiență unică în viață, motiv pentru care venim în întâmpinarea tuturor solicitărilor și exigențelor dumneavoastră. Atenția la detalii, flexibilitatea și experiența în domeniu ne face să fim alegerea sigură pentru organizarea nunții perfecte. Pentru decor, iluminat și aranjamentele din salon, colaborăm cu o firmă specializată în organizarea nunților.

restaurant nunti suceava

Meniu

Știm că alegerea meniului nu este una ușoară și de aceea îți vom sta la dispoziție cu recomandarea celor mai potrivite preparate pentru alegerea meniului visat, ținând cont de preferințele dumneavoastră. Asteptăm ideile dumneavoastră, iar noi garantăm calitatea și gustul desăvârșit în farfurii pline de culoare, care vor delecta toate simțurile.

Oferte

Oferte

Oferte

©2019 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media