Petreceri aniversare elegante
Petreceri aniversare elegante

Petreceri aniversare

Petreceri aniversare

Organizăm petreceri aniversare inedite, pentru cei mici și cei mari, și ținem cont de ideile dumneavoastră pentru a crea împreună o petrecere memorabilă. Indiferent că vă doriți o petrecere elegantă, într-un ambient festiv, sau o petrecere relaxantă, între prieteni, avem cele mai bune idei și oferte. Alături de noi puteți sărbători o zi de naștere sau un moment important din viața dumneavoastră. Vă oferim experiența necesară pentru a da contur așteptărilor legate de acest evenimentul pe care îl aveți în plan.

Salonul nostru cu o capacitate maximă de 80 de persoane și suprafață de 130 mp este situat la parterul hotelului, este dotat cu aer condiționat, iar intrarea în salon se face direct din parcarea hotelului. În ceea ce privește meniul, acestea poate fi de tip bufet sau clasic, în funcție de preferințe.

petreceri aniversare continental suceava

Tematică

Surprindeți-vă invitații cu decorațiuni tematice și dați frâu imaginației prin accesorii spectaculoase și muzică adecvată temei alesei. Pentru realizarea tematicii dorite, vă recomandăm colaboratorii noștri, iar noi vă ajutăm cu organizarea petrecerii în cele mai mici detalii.

petreceri aniversare continental suceava

Adaptabilitate

Pentru că ne dorim petreceri reușite și clienți fericiți, suntem deschiși ideilor venite din partea dumneavoastră, fie că ele fac referire la aranjarea salonului, a meniului de mâncare și băuturi, a organizării sau a serviciilor complementare. Personalizăm fiecare idee și o punem în practică, astfel încât petrecerea dumneavoastră să fie cu adevărat una deosebită.

petreceri aniversare continental suceava

Preferințe

Ținem cont de toate preferințele dumneavoastră și punem la dispoziție o serie de meniuri concepute pentru toate gusturile, cu specialități delicioase din bucătăria autohtonă, dar și cu preparate cu specific internațional, potrivite pentru a vă surprinde invitații. Meniul de băuturi aduce diversitate și culoare, iar cocktail-urile sunt nelipsite oricărei distracții.

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

AM SUSPENDAT TEMPORAR ACTIVITATEA ÎN URMĂTOARELE HOTELURI:

Grand Hotel Continental, Continental Forum Tîrgu Mureș, Continental Suceava


Informații privind flexibilitatea rezervărilor dumneavoastră și siguranța călătoriilor

Toate rezervările cu data de sosire înainte de 31 mai pot fi modificate sau anulate fără penalizare

Toate rezervările cu data de sosire după 1 iunie pot fi modificate pentru o altă perioadă până la sfârșitul anului 2021, în limita disponibilității.


Serviciile de alimentație precum și alte servicii suplimentare din hoteluri sunt temporar restricționate.


Măsuri de pregătire și prevenire privind sănătatea și siguranța oaspeților și echipei noastre.