Atmosferă destinsă între colegi
Atmosferă destinsă între colegi

Petreceri corporate

Petreceri corporate

Adăugăm culoare evenimentului dumneavoastră, fie că optați pentru organizarea unei petreceri corporate, a unui banchet sau a unui cocktail sofisticat.

Salonul cu capacitate de 80 persoane oferă ambientul ideal atât pentru evenimentele formale, cât și pentru evenimentele relaxante între colegii de muncă, de școală sau prieteni.

Pentru că știm că locația aleasă este la fel de importantă ca și atmosfera, restaurantul se poate amenaja în funcție de specificul fiecărui eveniment, iar în zilele călduroase, petrecerea se poate extinde pe terasa interioară a hotelului care are o capacitate pentru maxim 30 persoane, pentru crearea unei atmosfere mai intime.

petreceri corporate suceava

Imagine

Pentru că imaginea fiecărei companii cântăreşte mult în faţa clienţilor, oferim profesionalism, atenţie la detalii, calitate şi servicii ireproşabile. Salonul pus la dipoziție creează ambientul perfect desfășurării oricărui tip de eveniment prin eleganță și simplitate, personalul nostru este receptiv la orice solicitare și oferă cele mai bune servicii, iar mâncarea și pachetul de băuturi ales vor adăuga nota de profesionalism necesară oricărui eveniment de succes.

 

petreceri corporate suceava

Soluții

Ne dorim ca fiecare eveniment să fie o reuşită, iar pentru asta ne bazăm pe echipă, flexibilitate, experienţa în organizarea unor evenimente similare, identificarea nevoilor şi a celor mai eficiente soluţii şi recomandări. În funcţie de specificul evenimentului dumneavoastră, identificăm principalele detalii de care trebuie să ţinem cont în organizare, iar înainte şi pe toată durata evenimentului ascultăm idei, oferim asistenţă, consiliere şi recomandări clienţilor noştri.

 

petreceri corporate suceava

Recomandări

Vă asigurăm de toată implicarea noastră şi în ceea ce priveşte serviciile complementare şi vă recomandăm colaboratorii noştri, care pot asigura servicii precum: DJ, sonorizare şi iluminatul sălii, aranjamente sau decoraţiuni tematice. Reușita colaborărilor anterioare îi recomandă pentru a vă oferi servicii de cea mai bună calitate, începând de la idei și până la execuție.

.

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

AM SUSPENDAT TEMPORAR ACTIVITATEA ÎN URMĂTOARELE HOTELURI:

Grand Hotel Continental, Continental Forum Tîrgu Mureș, Continental Suceava


Informații privind flexibilitatea rezervărilor dumneavoastră și siguranța călătoriilor

Toate rezervările cu data de sosire înainte de 31 mai pot fi modificate sau anulate fără penalizare

Toate rezervările cu data de sosire după 1 iunie pot fi modificate pentru o altă perioadă până la sfârșitul anului 2021, în limita disponibilității.


Serviciile de alimentație precum și alte servicii suplimentare din hoteluri sunt temporar restricționate.


Măsuri de pregătire și prevenire privind sănătatea și siguranța oaspeților și echipei noastre.