Săli de conferință elegante
Săli de conferință elegante

Plan săli de conferință

Închiriere săli de conferință în Suceava

Hotelul Continental Suceava pune la dispoziție cel mai mare număr de săli de conferință în Suceava, situate chiar în centrul orașului și care oferă posibilități multiple de organizare, de la evenimente cu un număr restrâns de participanți până la evenimente mari.

Asigurăm următoarele facilități pentru conferință:

  • Lumină naturală în 3 din cele 4 săli
  • Internet wireless gratuit de mare viteză
  • Aer condiționat
  • Echipament audio-video (videoproiector, sonorizare, microfoane)
  • Flipchart și materiale consumabile

Pentru întâlniri de afaceri, şedinţe, interviuri, conferinţe de presă, cursuri de pregătire profesională, training-uri, seminarii, lansări sau prezentări de produse, conferinţe şi simpozioane, punem la dispoziţia clienţilor noştri patru săli de conferinţă cu capacitate de la 20 la 140 persoane.
La cerere, putem asigura următoarele servicii: traducere simultană, sistem audio & video, echipament IT, servicii de secretariat

Am reconfigurat set-up-ul sălilor și al meselor astfel încât normele de siguranță și distanțare să respectate numarul maxim de persoane admis.

Săli de conferință Suceava

Theatre

Ballroom

U-shape

Classroom

Reception

Boardroom

m2

Hora

120

140

180

Balada

50

20

20

60

20

48

Rapsodia

50

20

 20

60

 20

 53

Doina

70

 32

32

90

32

83

Recent renovata, cu suprafata de 180 mp si capacitate de maxim 120 de persoane in aranjament theatre, sala Hora este cea mai mare sala de conferinta din centrul orasului.

Sala este situata la demisol, are lumina artificiala LED, este dotata cu aer conditionat, sistem de ventilatie, internet de mare viteza wireless gratuit, videoproiector si ecran de proiectie de dimensiuni mari. Sala beneficiaza de acces direct din parcarea hotelului, un foyer elegant, perfect pentru receptia participantilor si o zona special amenajata pentru coffee break, in interior.

Sala este recomandata pentru conferinte, congrese, simpozioane, prezentari si lansari de produse.

Sala Balada are o suprafață de 48 mp și o capacitate de maxim 50 persoane în aranjament Theatre.

Datorită design-ului elegant, sala Balada este locația perfectă atât pentru seminarii, training-uri, conferințe de presă, cursuri de pregătire profesională, dar și pentru reuniuni sau întâlniri discrete.

Sala este situată la parterul hotelului, în apropierea restaurantului, are lumină naturală, este dotată cu aer condiționat, încălzire și internet wireless.

Sala Balada are și de o terasă cu o capacitate de 20 persoane, unde se pot organiza în zilele călduroase pauze de cafea sau prânz bufet suedez de tip finger food.

Recent renovata, cu suprafata de 53 mp si capacitate de 50 de persoane in aranjament theatre, sala de conferinta Rapsodia este o sala intima si cocheta care poate gazdui evenimente de marimi medii.

Sala este situata la parter, in apropierea receptiei, beneficiaza de lumina naturala si lumina artificiala LED, este dotata cu aer conditionat, internet de mare viteza wireless gratuit, videoproiector si ecran de proiectie.

Sala este recomandata pentru prezentari, seminarii, training-uri si cursuri de pregatire profesionala.

Recent renovata, cu suprafata de 83 mp si capacitate de 70 de persoane in aranjament Theatre, sala de conferinta Doina este o sala spatioasa cu un design elegant.

Sala este situata la parter, in apropierea receptiei, beneficiaza de lumina naturala si lumina artificiala LED, este dotata cu aer conditionat, internet de mare viteza wireless gratuit, videoproiector si ecran de proiectie. Sala beneficiaza de o zona special amenajata pentru coffee break, in exteriorul acesteia.

Sala este recomandata pentru prezentari, seminarii, training-uri si cursuri de pregatire profesionala.

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media