Cazare în Suceava într-un hotel recent decorat
Cazare în Suceava într-un hotel recent decorat

Hotel & Servicii

Hotel & Servicii

Continental Suceava este un hotel în Suceava recent redeschis publicului, după un proces de renovare care a durat mai bine de un an. Hotelul și-a reluat activitatea în aprilie 2016, având aspect modern și personal calificat.

Continental Suceava este cel mai mare hotel de 3 stele din Suceava, fiind un hotel central în Suceava, la 3 minute de mers pe jos de centrul vechi.

Hotelul oferă acces facil la principalele instituții din oraș Casa de Cultură a Sindicatelor, Consiliul Județean Suceava, Palatul de Justiție, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Suceava, Prefectura.

Continental Suceava se află în apropropiere și de obiective turistice locale ca: Muzeul de Științe ale Naturii, Muzeul de Istorie, Casa Memorială Simion Florea Marian și parcul central.

Pe lângă serviciile de cazare în Suceava, clienții pot opta pentru servicii de alimentație publică în restaurantul Continental, barul de zi și cele doua terase ale hotelului, pentru servicii de închiriere săli de conferință în Suceava, room service și catering.

Oferta hotelului conține o listă de servicii directe si complementare: parcare privată securizată, internet wireless de mare viteză oferit gratuit turiștilor, serviciu bagajist în ambele sensuri, seif pentru bunuri și valori, telefon cu acces național și internațional, apel de trezire, acces animale de companie

La cerere, se poate asigura transferul de la gară și aeroport, tururi de mănăstiri și alte obiective din oraș și din împrejurimi.

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

AM SUSPENDAT TEMPORAR ACTIVITATEA ÎN URMĂTOARELE HOTELURI:

Grand Hotel Continental, Continental Forum Tîrgu Mureș, Continental Suceava


Informații privind flexibilitatea rezervărilor dumneavoastră și siguranța călătoriilor

Toate rezervările cu data de sosire înainte de 31 mai pot fi modificate sau anulate fără penalizare

Toate rezervările cu data de sosire după 1 iunie pot fi modificate pentru o altă perioadă până la sfârșitul anului 2021, în limita disponibilității.


Serviciile de alimentație precum și alte servicii suplimentare din hoteluri sunt temporar restricționate.


Măsuri de pregătire și prevenire privind sănătatea și siguranța oaspeților și echipei noastre.