Cazare în Suceava
Cazare în Suceava

Hotel & Servicii

Hotel & Servicii

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat. Vezi Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19

Continental Suceava este cel mai mare hotel de 3 stele din Suceava, fiind un hotel central în Suceava, la 3 minute de mers pe jos de centrul vechi.

Hotelul oferă acces facil la principalele instituții din oraș Casa de Cultură a Sindicatelor, Consiliul Județean Suceava, Palatul de Justiție, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Suceava, Prefectura.

Continental Suceava se află în apropropiere și de obiective turistice locale ca: Muzeul de Științe ale Naturii, Muzeul de Istorie, Casa Memorială Simion Florea Marian și parcul central.

Pe lângă serviciile de cazare în Suceava, clienții pot opta pentru servicii de alimentație publică în restaurantul Continental, barul de zi și cele doua terase ale hotelului, pentru servicii de închiriere săli de conferință în Suceava, room service și catering.

Oferta hotelului conține o listă de servicii directe si complementare: parcare privată securizată, internet wireless de mare viteză oferit gratuit turiștilor, serviciu bagajist în ambele sensuri, seif pentru bunuri și valori, telefon cu acces național și internațional, apel de trezire, acces animale de companie

La cerere, se poate asigura transferul de la gară și aeroport, tururi de mănăstiri și alte obiective din oraș și din împrejurimi.

Rezervările directe beneficiază de 20% discount!

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media