Rezervă direct și ai 20% discount
Rezervă direct și ai 20% discount

Camere

Camere

Situat în centrul orașului, hotelul oferă cazare ieftină în Suceava în 64 de camere recent renovate. Mobilierul camerelor este modern, în nuanțe de bleu. Hotelul Continental Suceava poate găzdui până la 128 de persoane, camerele fiind spațioase și confortabile.

Rezervările făcute direct pe website-ul nostru au o reducere de 20% față de orice alt site de rezervări.

Camerele sunt dispuse pe 2 etaje și se împart în: 44 camere standard dintre care 14 camere cu pat matrimonial și 30 camere cu paturi twin, 16 camere deluxe cu pat matrimonial și 4 apartamente cu două camere și două băi.

Toate camerele au facilități conform standardelor de 3 stele: internet wireless gratuit, televiziune prin cablu, telefon cu acces direct național și internațional, minibar sau minifrigider, pat suplimentar sau pătuț de copil, la cerere.

Camerele deluxe și apartamentele oferă facilități suplimentare precum: halat de baie și papuci de casă, cântar, veioză, kit de cosmetice în baie și uscător de par.

Oferim posibilitatea unui early check-in sau late check-out și, de asemenea, puteți opta să vă cazați în hotelul nostru doar pe timp de zi.

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat. Vezi Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media