Cazare ieftină în Suceava în camere renovate
Cazare ieftină în Suceava în camere renovate

Camere

Camere

Situat în centrul orașului, hotelul oferă cazare ieftină în Suceava în 64 de camere recent renovate. Mobilierul camerelor este modern, în nuanțe de bleu. Hotelul Continental Suceava poate găzdui până la 128 de persoane, camerele fiind spațioase și confortabile.

Camerele sunt dispuse pe 2 etaje și se împart în: 44 camere standard dintre care 14 camere cu pat matrimonial și 30 camere cu paturi twin, 16 camere deluxe cu pat matrimonial și 4 apartamente cu două camere și două băi.

Clienții noștri vor beneficia la Hotel Continental Suceava doar de camere pentru nefumători.

Toate camerele au facilități conform standardelor de 3 stele: internet wireless gratuit, televiziune prin cablu, telefon cu acces direct național și internațional, minibar sau minifrigider, pat suplimentar sau pătuț de copil, la cerere.

Camerele deluxe și apartamentele oferă facilități suplimentare precum: halat de baie și papuci de casă, cântar, veioză, kit de cosmetice în baie și uscător de par.

Oferim posibilitatea unui early check-in sau late check-out și, de asemenea, puteți opta să vă cazați în hotelul nostru doar pe timp de zi.

Oferte

Oferte

Oferte

©2018 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?