Rezervă direct și ai 15% discount de la 1 ianuarie
Rezervă direct și ai 15% discount de la 1 ianuarie

Camere

Camere

Situat în centrul orașului, hotelul oferă cazare ieftină în Suceava în 64 de camere recent renovate. Mobilierul camerelor este modern, în nuanțe de bleu. Hotelul Continental Suceava poate găzdui până la 128 de persoane, camerele fiind spațioase și confortabile.

Avem plăcerea să vă anunțăm că rezervările făcute direct pe website-ul nostru au o reducere de 15% de la 1 ianuarie, față de orice alt site de rezervări.

Camerele sunt dispuse pe 2 etaje și se împart în: 44 camere standard dintre care 14 camere cu pat matrimonial și 30 camere cu paturi twin, 16 camere deluxe cu pat matrimonial și 4 apartamente cu două camere și două băi.

Toate camerele au facilități conform standardelor de 3 stele: internet wireless gratuit, televiziune prin cablu, telefon cu acces direct național și internațional, minibar sau minifrigider, pat suplimentar sau pătuț de copil, la cerere.

Camerele deluxe și apartamentele oferă facilități suplimentare precum: halat de baie și papuci de casă, cântar, veioză, kit de cosmetice în baie și uscător de par.

Oferim posibilitatea unui early check-in sau late check-out și, de asemenea, puteți opta să vă cazați în hotelul nostru doar pe timp de zi.

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

AM SUSPENDAT TEMPORAR ACTIVITATEA ÎN URMĂTOARELE HOTELURI:

Grand Hotel Continental, Continental Forum Tîrgu Mureș, Continental Suceava


Informații privind flexibilitatea rezervărilor dumneavoastră și siguranța călătoriilor

Toate rezervările cu data de sosire înainte de 31 mai pot fi modificate sau anulate fără penalizare

Toate rezervările cu data de sosire după 1 iunie pot fi modificate pentru o altă perioadă până la sfârșitul anului 2021, în limita disponibilității.


Serviciile de alimentație precum și alte servicii suplimentare din hoteluri sunt temporar restricționate.


Măsuri de pregătire și prevenire privind sănătatea și siguranța oaspeților și echipei noastre.