Petreceri corporate de Crăciun

Petreceri corporate de Crăciun

Ne pare rău, această ofertă nu mai este valabilă.

Petrecerile corporate de Crăciun sunt un moment mult așteptat de colegi, clienți și colaboratori, dar și o provocare pentru organizatori.

Știm cât de greu este să mulțumești gusturile tuturor invitaților, motiv pentru care am creat o ofertă variată, care se pliază pe orice tip de preferințe, fie că organizezi petrecerea corporate de Crăciun pentru angajații firmei tale, pentru clienții tăi sau pentru colaboratori.

Ți-am pregătit trei variante de meniu, cu preparate tradiționale din Bucovina. Indiferent de varianta preferată, vei avea parte bucate gustoase și extrem de diversificate.

Pentru lista completă de preparate, vezi oferta de mai jos mai jos.

Decorul va fi inclus în prețul meniului, iar propunerile noastre îți vor aduce aminte de spiritul autentic al sărbătorilor de iarnă: Crăciun tradițional, Crăciunul copilăriei sau Crăciun de poveste. Spațiul pe care ți-l propunem pentru petrecere este Restaurantul Continental, cu o capacitate maximă de 100 de persoane. 

Suntem conștienți că nu putem anticipa gusturile fiecăruia, de aceea suntem flexibili. Ai posibilitatea de a combina meniul favorit cu decorul sălii pe care îl crezi potrivit pentru eveniment.

petreceri coportae craciun 2017

Tradiție în organizare de petreceri de Crăciun corporate

Cei 25 de ani de existență în industria ospitalității ne-au învățat că, pentru un eveniment reușit, preparatele delicioase trebuie să fie completate de o servire de excepție.

Lasă în grija noastră organizarea petrecerii de Crăciun și garantăm că vei avea parte de o petrecere corporate cu gust. Colegii, clienții sau colaboratorii tăi merită să fie răsplătiți cu un chef pe cinste!

Pentru mai multe detalii apelează: +40 372 304 905 sau trimite un mesaj la adresa de e-mail: suceava@continentalhotels.ro.

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

AM SUSPENDAT TEMPORAR ACTIVITATEA ÎN URMĂTOARELE HOTELURI:

Grand Hotel Continental, Continental Forum Tîrgu Mureș, Continental Suceava


Informații privind flexibilitatea rezervărilor dumneavoastră și siguranța călătoriilor

Toate rezervările cu data de sosire înainte de 31 mai pot fi modificate sau anulate fără penalizare

Toate rezervările cu data de sosire după 1 iunie pot fi modificate pentru o altă perioadă până la sfârșitul anului 2021, în limita disponibilității.


Serviciile de alimentație precum și alte servicii suplimentare din hoteluri sunt temporar restricționate.


Măsuri de pregătire și prevenire privind sănătatea și siguranța oaspeților și echipei noastre.