Servire ireproșabilă și echipă dedicată
Servire ireproșabilă și echipă dedicată

Restaurante & Evenimente

Restaurant & Evenimente

Continental Suceava este cel mai mare hotel de 3 stele din oraș, având nu numai cea mai bună ofertă de cazare, ci și un pachet de servicii de alimentație publică în restaurant, bar de zi și cele doua terase ale hotelului.

Restaurantul nostru este renumit în oraș pentru preparatele de calitate, fiind un local cu tradiție, unde s-au perindat delegații străine de diplomați români și străini. De asemenea, restaurantul nostru se mândrește cu un bucătar a cărui experiență de peste 40 de ani se reflectă în farfurii gustoase și inedite.

Barul de zi, aflat în vecinătatea recepției, reprezintă locul perfect pentru o evadare din agitația citadină, având un ambient relaxant și un meniu bogat de vinuri alese, preparate din cafea, băuturi calde și băuturi răcoritoare perfecte pentru orice sezon.

Dacă doriți să organizați un eveniment privat, de la o petrecere aniversară la nuntă sau botez, ori un eveniment corporate, de la o conferință la o petrecere de Crăciun cu colegii de muncă, noi avem alegerea cea mai bună pentru restaurant evenimente Suceava.

Oferim cea mai bună ofertă pentru închirierea de săli de conferință și saloane din Suceava, spațiile pe care vi le propunem fiind recent modernizate astfel încât să răspundă nevoilor complexe ale oricărui client.

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

AM SUSPENDAT TEMPORAR ACTIVITATEA ÎN URMĂTOARELE HOTELURI:

Grand Hotel Continental, Continental Forum Tîrgu Mureș, Continental Suceava


Informații privind flexibilitatea rezervărilor dumneavoastră și siguranța călătoriilor

Toate rezervările cu data de sosire înainte de 31 mai pot fi modificate sau anulate fără penalizare

Toate rezervările cu data de sosire după 1 iunie pot fi modificate pentru o altă perioadă până la sfârșitul anului 2021, în limita disponibilității.


Serviciile de alimentație precum și alte servicii suplimentare din hoteluri sunt temporar restricționate.


Măsuri de pregătire și prevenire privind sănătatea și siguranța oaspeților și echipei noastre.