Restaurante

Când stați la Continental, călătoriți în liniște, iar noi ne ocupăm de pofta dumneavoastră de mâncare. Cu gândul la oaspeții noști, am reamenajat restaurantele noastre, astfel încât toate au soluții de servire a mesei, adaptate la măsurile de siguranță și prevenție. De asemenea, vă puteți bucura de preparate gătite cu atenție în intimitatea camerei dumneavoastră, apelând la serviciul de room service. Pentru localnici care sunt în căutarea unui restaurant în Suceava îi așteptăm la noi sau sau puteți profita de oferta „Take-away”.

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat. Vezi Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19

restaurant

Restaurant în Suceava

Restaurant Continental Suceava este restaurantul în care găsești preparate gustoase, românești. În mâncare se regăsesc tradițiile și rădăcinile noastre gastronomice: în ciorba rădăuțeană dreasă cu smântână locală, în hribii cu mămăliguță, în tochitura bucovineană cu murături de casă, sau în papanașii cu dulceață de afine.

Veți regăsi în preparatele noastre, gustul neaoș al bucatelor bucovinene. Pe lângă cele tradiționale, vei regăsi și hamburgeri gustoși sau paste delicioase, asezonate cu brânzeturi rafinate. Asociați preparatele cu un vin românesc și veți înțelege ce-i face pe români să se bucure de viață.

Vezi meniul

hotel bar

Hotel bar

În barul de zi atmosfera este intimă si caldă, iar vara ai o terasă, chiar la iesirea din bar. Iți propunem o bere rece locală, cu tradiție; recomandăm consumul responsabil de țuică de prune Bădăcin, sau palica de cireșe Zetea. Și dacă ești un iubitor al băuturilor răcoritoare, frappe-ul și băuturile din cafea sau ceai, sunt mereu binevenite atât înăuntru, cât și pe terasa privată

Continental Suceava