Încarcă-ți bateriile
Încarcă-ți bateriile

Bar de zi

Bar de zi în Suceava

Concept nou pentru Hotel Continental Suceava, barul de zi vă așteaptă în toate momentele zilei, într-o atmosferă intimă și relaxantă, cu o selecție de preparate din cafea, băuturi calde și băuturi răcoritoare perfecte pentru orice sezon, dar și cu o selecție de băuturi fine.

Barul se află la parterul hotelului, în imediata apropiere a recepției, înainte de intrarea în restaurant și reprezintă locul ideal atât pentru relaxare, pentru o întalnire de afaceri, cât și pentru o discuție cu prietenii.

PROGRAM –  zilnic între orele 16:00 și 21:30

bar continental suceava

Evadare

Evită locurile aglomerate din oraș și alege barul nostru de zi, amenajat într-un stil modern și rafinat. Barul de zi este locul perfect unde te poți relaxa, unde poți organiza o întâlnire de afaceri și unde poți avea un moment de liniște departe de toate grijile cotidiene, alături de prieteni, parteneri de muncă sau alături de cei cu care ai venit în vacanță. Ambientul plăcut și muzica aleasă cu grijă, alături de toate specialitățile din meniul nostru, vor aduce un plus fiecărei întâlniri.

bar continental suceava

Savoare

Fie că alegeți preparatele noastre din cafea, ceaiurile relaxante, băuturile răcoritoare sau cocktail-urile colorate, vă așteptăm cu specialități pline de savoare, realizate din ingrediente de bună calitate, fructe proaspete și băuturi select alese.

bar continental suceava

Personalitate

Selecția noastră de vinuri aduce în prim-plan băuturi care reflectă caracteristicile soiului din care sunt făcute. În meniu veți găsi vinuri albe ușoare și seci, vinuri rose perfecte pentru zile toride, vinuri roșii nobile și corpolente, dar și elegantele și înțepătoarele vinuri frizzante sau spumoase. Cunoscătorii și consumatorii de vin sunt așteptați să savureze un pahar în barul de zi, în restaurant sau în intimitatea camerei de cazare.

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media