Preparate tradiționale bucovinene
Preparate tradiționale bucovinene

Restaurant

Restaurant în Suceava

Hotelul are un restaurant clasic cu capacitate de 100 locuri, ideal pentru servirea unui mic dejun în regim bufet suedez, a unui business lunch sofisticat sau a unei cine speciale.

Meniul à la carte cuprinde preparate delicioase și inedite ce răsfață toate gusturile, printre care se regăsesc preparate din bucătăria internațională, cu influențe din țări precum Grecia, Turcia, Italia, Franța, specialitatea bucatarului-șef, dar și preparate tradiționale din Bucovina, nelipsite în zonă și apreciate de turiștii din toată țara: ciorbă rădăuțeană, cotlet de porc, tochitură bucovineană, supă de găină cu zdrențe de ou, platouri țărănești și gustosul rasol din piept de pui cu hrean și smântână.

Recent renovat, cu un mobilier minimalist în tonuri elegante de alb și negru, restaurantul creează o atmosferă selectă, perfectă și pentru cele mai critice gusturi. În anotimpul cald, recomandăm clienților noștri să ia masa în aer liber, pe terasa special amenajată, cu o capacitate de 20 locuri.

PROGRAM

Restaurantul este deschis zilnic între orele 16:00-21:30. De asemenea, în fiecare zi a săptămânii, în restaurant poate fi servit micul dejun între orele 06:30-10:00.

restaurant suceava continental

Tradiție

Restaurantul a fost un loc emblematic pentru delegațiile străine și oaspeții români de seamă, care veneau special să servească mici, bere rece și miez de nucă în crustă de sare. Păstrăm și astăzi bunul renume al restaurantului prin preparate precum „Flora Bucovinei“, chiftelele de pește, frigăruile de batal, ciorba de burtă, ciorba rădăuțeană, merele încălțate, papanașii cu brânză, smântană și dulceață de căpșuni, fragii cu smântână.

restaurant suceava continental

Ospitalitate

În cultura tradițională din Bucovina, ospitalitatea reprezintă un ritual important îndeplinit cu ocazia tuturor sărbătorilor, dar și la venirea fiecărui oaspete. La noi, ospitalitatea este la fel de importantă ca profesionalismul, iar angajații noștri cu experiență în industria ospitalității vă vor ghida în alegerea preparatelor celor mai apropiate gustului dumneavoastră, vă vor trata regește și vă vor face să reveniți cu drag la noi.

Cu renume

Restaurantul nostru este recunoscut în oraș nu numai pentru gustul mâncării si calitatea preparatelor, ci și datorită talentului unui maestru bucatar cu experiență de peste 40 de ani în fostul Restaurant Arcașul și Hotelul Continental Suceava. Atenția la detalii și aspectul grandios al preparatelor din meniu sunt întrecute doar de gustul memorabil. Dacă ne călcați pragul, nu ratați specialitatea bucătarului-șef: medalion din piept de curcan cu gem de roșii, servit cu cartofi copți cu salvie.

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media